Ny webbplats för Malma Backe!

fireworksNu är det premiär för den nya webbplatsen för bostadsområdet Malma Backe. Webbplatsen är ett samarbete mellan de tre boendeföreningarna i området, nämligen bostadsrättsföreningen Vårdsätra, bostadsrättsföreningen Malma Backe och Malma Backe samfällighetsförening. 

På webbplatsen finns en öppen del för alla besökare med information om området och andra frågor som kan tänkas beröra alla. Dessutom finns särskilda sidor för de olika föreningarna. Alla boende i området kommer få inloggningsuppgifter så att de kan ta del av allt material från föreningen, alltså även sådant material som inte ligger åtkomligt för alla. Med inloggningsuppgifterna får man även tillgång till webbplatsens forum där de boende kan diskutera olika frågor eller försöka bli av med gamla prylar (köp/sälj/bortskänkes). Har du någon fråga går det bra att ställa den där!

Det kommer löpande publiceras nyheter på webbplatsen, både allmänna nyheter rörande området men också nyheter från respektive förening. Du kan prenumerera på nyheter på följande sida eller genom att "gilla" Malma Backe på facebook.

Förhoppningsvis kommer webbplatsen bli användbar och bli den naturliga platsen att besöka för nyheter om området. Kom gärna med synpunkter eller förslag på förbättringar i forumet.